Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
    Glemt password?  
 
 
STØT KGF-VIPPERØD HVER GANG DU BRUGER DIT DANKORT
 
Meld dig ind i dag på klublivdanmark.dk og begynd at optjene MikroSponsorater med det samme. Det er nemt, sikkert og gratis – og gør en kæmpe forskel for det daglige arbejde i KGF-Vipperød. 

 

KGF-Vipperød er blevet en del af KlubLiv Danmark, som er en ny sponsormodel udviklet af DGI. Klubliv Danmarks eneste formål er at gøre de økonomiske vilkår bedre for landets klubber og foreninger. Målet er at skabe de rammer, der styrker klublivet og sikrer optimale, sociale og sportslige muligheder for børn, unge og voksne. 

 

Modellen bygger på, at medlemmerne af KlubLiv Danmark – det vil sige dig – optjener MikroSponsorater til os, hver gang du bruger dankort i en butik, der er KlubLiv Sponsor. Støtten kaldes for MikroSponsorater. Det fungerer på den måde, at butikker og andre erhvervsdrivende, der har meldt sig som KlubLiv Sponsorer, giver en procentdel af dine køb som KlubLiv Medlem.

 

klublivdanmark.dk kan du læse meget mere om, hvordan du bliver medlem. Her kan du også følge med i butiksguiden, hvor du blandt andet finder opslysninger om hvilke butikker, der er blevet en del af KlubLiv Danmark. Husk at der løbende vil komme nye butikker til butiksguiden

 

Vi vil derfor gerne opfordre dig til at tilmelde dig KlubLiv Danmark allerede i dag. Så støtter du allerede næste gang, du bruger dit Dankort.                            

 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Følg også KlubLiv Danmark på facebook 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk